Puur genieten


- Heerlijke gerechten, met passie bereid


Sociaal ondernemen

Nicole en Janneke koesteren een diepe trots omdat ze niet alleen een cateringbedrijf runnen, maar ook een sociale onderneming zijn. Hun motivatie ligt in het bieden van werkplekken aan mensen die op de arbeidsmarkt een achterstand ervaren. Ze geloven sterk in gelijke kansen voor iedereen, waarbij elke persoon de mogelijkheid moet hebben om een waardevolle bijdrage te leveren aan de samenleving.

In hun inzet voor sociale inclusie bieden Nicole en Janneke niet alleen werkplekken, maar ook begeleiding aan deelnemers. Deze begeleiders, die zelf actief zijn in de keuken, delen niet alleen hun culinaire vaardigheden, maar ook hun inzichten en ervaringen. Samen vormen ze een gemeenschap waarin iedereen wordt aangemoedigd om hun potentieel te benutten en zich te ontwikkelen, zowel in de keuken als daarbuiten.

Nicole en Janneke streven ernaar een verschil te maken door niet alleen heerlijke gerechten te serveren, maar ook door de kracht van diversiteit en inclusie te omarmen. Bij hen gaat het niet alleen om eten, maar ook om het creëren van een ondersteunende omgeving waar iedereen de kans krijgt om te schitteren.


Met trots willen wij onze sociale partner voorstellen: Breugem Bier. Samen sociaal ondernemen en culinair genieten komen samen bij ons! Wij, in samenwerking met Breugem Bier, verzorgen onder andere bbq’s op locatie waar smaakvol eten hand in hand gaat met de karaktervolle sociale biertjes van Breugem. Ontdek een unieke ervaring waar goed eten en sociaal verantwoord ondernemen samenkomen.

“Een open blik maakt het leven bijzonder”
– Breugem bier