Puur genieten


- Heerlijke gerechten, met passie bereid


Over ons

Wie zijn we?

Nicole & Janneke zijn het cateringsavontuur begonnen in 2013. Onze reis begon waar we niet alleen heerlijke gerechten begonnen te serveren op diverse evenementen, maar ook de basis legden voor wat nu ons culinaire avontuur is. In onze beginjaren hebben we met enthousiasme en toewijding onze passie voor smaakvolle gerechten gedeeld op verschillende events. 8 jaar later hebben we onze focus verlegd naar het verzorgen van cateringdiensten voor bedrijven in en rondom Amsterdam. Deze evolutie was een natuurlijk gevolg van onze wens om onze culinaire vaardigheden te benutten en bedrijven te voorzien van heerlijke en op maat gemaakte culinaire ervaringen.

Eten zien wij als een verbinder, samen genieten van goed en lekker eten is een feestje opzich.

Inclusiviteit

Nicole en Janneke, de drijvende krachten achter ons cateringavontuur, delen een gedeelde passie voor gastronomie en een toewijding aan sociale verantwoordelijkheid. Met een achtergrond in de culinaire wereld en het speciale onderwijs, hebben ze een cateringbedrijf opgebouwd dat niet alleen smaakvolle momenten creëert, maar ook kansen biedt aan getalenteerde individuen met diverse achtergronden. Hun expertise en toewijding vormen de kern van wat Nicole & Janneke uniek maakt: een plek waar culinaire innovatie hand in hand gaat met een inclusieve gemeenschap.

Duurzaamheid

Bij Nicole & Janneke gaan we verder dan alleen het creëren van heerlijke gerechten. Wij streven actief naar duurzaamheid binnen ons bedrijf. Ons hart klopt voor het zero-waste concept in al onze cateringactiviteiten. We geloven dat er wereldwijd te veel voedsel wordt verspild, en we zijn vastbesloten om daar verandering in te brengen. Als onderdeel van onze missie dienen we trots als een officieel leer-werkbedrijf. Hier krijgen mbo-leerlingen de kans om hun diploma te behalen en praktijkervaring op te doen. Door deze leerlingen te begeleiden en te inspireren, willen we niet alleen bijdragen aan een duurzamere wereld maar ook aan de groei van toekomstige talenten in de culinaire wereld.