Puur genieten


- Heerlijke gerechten, met passie bereid


Diensten

Bij ons staat maatwerk centraal als het gaat om het verzorgen van lunches voor bedrijven. Of het nu gaat om een efficiënte bezorgservice rechtstreeks naar uw locatie of de creatie van een volledig op maat gemaakt buffet op uw bedrijfsterrein, wij zijn er om aan uw specifieke wensen te voldoen.

Lunches op maat voor bedrijven

Deze lunchopties bieden een gevarieerde keuze aan smaken en texturen, waardoor het aantrekkelijk is voor diverse smaakvoorkeuren binnen een bedrijf.

Allergieën en dieetwensen

U kunt de ingrediënten en garneringen aanpassen op basis van specifieke wensen of dieetbehoeften.

Bezorging

De producten worden op een vooraf afgesproken tijdstip bezorgd op de aangegeven locatie. Wij bieden ook de mogelijkheid om onze heerlijke producten ook op locatie uit te stallen, als een smaakvol buffet dat perfect past bij elke gelegenheid.

Lunch assortiment

Het eerste assortiment biedt diverse soorten broodjes met smakelijk beleg en een wrap, evenals een zoet hapje om de maaltijd af te sluiten. Voor wie meer wil, is er het tweede assortiment met naast de diverse soorten broodjes en wrap ook een warme soep en een zoet hapje. Het meest uitgebreide assortiment omvat twee harde broodjes, een wrap, warme soep, een dagverse salade, diverse dips en een zoet hapje om het geheel af te ronden. Bovendien passen wij met plezier het assortiment aan naar uw persoonlijke wensen. Laat ons weten wat uw voorkeuren zijn, en wij creëren een unieke culinaire ervaring op maat voor uw speciale gelegenheid.

Warme lunch assortiment

Bij Nicole en Janneke streven we ernaar om bedrijven te voorzien van heerlijke op maat gemaakte warme lunches. Ons assortiment omvat diverse selectie aan gerechten, zorgvuldig samengesteld om aan verschillende smaken en dieetwensen te voldoen. Of je nu houdt van hartige maaltijden of verfijnde opties, ons menu biedt voor ieder wat wils. We begrijpen ook het belang van vegetarische opties en hebben smaakvolle gerechten zonder vlees in ons aanbod.


Van Lunch en Borrel tot Diner, BBQ of Bedrijfsfeest

Bij Nicole & Janneke gaan we verder dan alleen het verzorgen van eten en drinken. Wij zijn er om van elk bedrijfsevenement een onvergetelijke ervaring te maken. Of het nu gaat om een informele lunch, gezellige borrel, uitgebreid diner, sfeervolle BBQ of zelfs een groots bedrijfsfeest, ons toegewijde team staat paraat om je te ontzorgen en het event tot een succes te maken.

Ontzorging op maat

Ons doel is om jou volledig te ontzorgen. Door samen te werken en elk detail te bespreken, creëren we een evenement dat past bij jouw visie en verwachtingen.                           

Wat wij bieden

 • Volledige aankleding
  De sfeer van een evenement wordt mede bepaald door de aankleding. Ons team zorgt voor een aangename en professionele setting, van decoraties tot tafelopstellingen.
 • Locatieadvies
  Wij denken graag mee over de perfecte locatie voor jouw evenement. Of het nu op kantoor, in een sfeervolle zaal of buiten in de natuur is, we vinden de ideale setting die past bij jouw bedrijfscultuur en het type evenement.
 • Entertainment 
  Entertainment vormt een essentieel onderdeel van een bedrijfsevenement, en wij nemen graag de verantwoordelijkheid op ons om dit voor jou te organiseren en verzorgen.
 • Eten en drinken
  Een culinair assortiment afgestemd op jouw wensen. Van smaakvolle lunchboxen tot uitgebreide dinermenu’s en sfeervolle borrelhapjes.

Als u vragen heeft over de verschillende opties die wij aanbieden, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Onze tevreden partners

Ontdek hier de tevreden partners die u al voor gingen, en laat u inspireren door onze succesvolle samenwerkingen.

Deze afbeelding heeft een leeg alt atribuut; de bestandsnaam is logo-cygnific.png